Slot-arvostelu Demo Play -palvelulla on LIVE!
20. joulukuuta 2019

Villi pata Quickspiniltä

Wild Cauldron -korttipaikka on Quickspin toinen kolikkopeli, joka sisältää rumpukuivaustoiminnot. Peli julkaistaan ​​vuoden 2020 alussa. Se on erittäin suotuisa RTP 96,09% ja mielenkiintoinen peliruudukko, jossa on 6 kiekkoa ja 262 144 voittolinjaa. Nimen ehdotuksen mukaan peli on saanut inspiraationsa fantasiamaailmista, jotka Wild Cauldron -kolikkopelissä tuovat paljon maagisia voittoja.

Pelin aloittamiseksi pelaajien on investoitava välillä 0,10 - jopa 100 krediittiä kierrosta kohden . Pelissä on myös erinomainen valikoima bonusominaisuuksia, kuten rullaavat rullat, mahtavat voittokertoimet, erityiset lukkosymbolit ja tietysti ilmaiskierrokset, jotka yhdistettynä tuovat hämmästyttäviä huippumaksuja 21 120x pelaajien panoksen arvosta.

Sen lisäksi, että Wild Cauldron -korttipeli on täynnä bonuksia, se näyttää myös kauniisti muotoilulta pakattua huippuluokan sarjakuvamaista grafiikkaa. Ennen pelin julkaisua pelaajia kutsutaan kokeilemaan muita saatavilla olevia Quickspin-kolikkopelejä, kuten Polar Paws, Golden Glyph, Sticky Bjaits Wild Return, Wild Tome of the Woods, Wild Chase Tokyo Go, Dragon Chase, Hall of the Mountain King ja Prime Vyöhyke.

Wild Cauldron -kolikkopeli

Villi pata: rullaavat kelat ja lukittavat symbolit

Quickspin on yksi alan tunnetuimmista tuotemerkeistä, joten se osaa tehdä suuren pelin, joka näkyy selvästi Wild Cauldron -kolikkopelin grafiikassa ja suunnittelussa. Täällä pelaajien tulisi odottaa fantasia- ja noita-aiheita, joissa on runsaasti kattiloita, joissa on maagisia aineita, pääpelialueen alaosassa. Pelissä on myös erilaisia ​​hirviöitä ja olentoja.

Pelin symboleissa arvokkaammin maksavat kannat tulevat laskeutuvien hirviöiden symboleilla. Niitä on viisi ja jokainen on eri värinen. Pelin tausta näyttää vanhalta kirjastolta, jossa kaukana on kirjoja, kynttilöitä ja kaukoputki. Siellä on myös kaksi ikkunaa, joista on näkymät tähtiin ja kuuhun.

Yksi Wild Cauldron -kolikkopelin tärkeimmistä nähtävyyksistä on sen Lukittavan symbolin rumpu pelimekaniikka, jonka laukaisee mikä tahansa voittolinja. Kun bonus on aktivoitu, voittosymbolit lukitaan rullille ja kerätään peliruudukon alaosaan. Samanaikaisesti kaikki voittamattomat symbolit poistetaan rullilta välittömästi ja korvataan uusilla symboleilla, jotka tulevat kaatumalla sisään. Luonnollisesti jokainen uusi voitettu voitto lisää menevien voittotapojen määrää jopa 262 144 voittolinjaa .

Lisäksi jokainen luotu rumpu lisää yhden symbolirivin, kun taas rivien enimmäismäärä on kahdeksan. Toisin sanoen Wild Cauldron -kolikkopelistä tulee 8x6-peliruudukko, kun pelialue laajennetaan maksimiin. Kuten odotettua, peli on myös täynnä a Ilmaiskierrosten bonus se on pelattavissa heti, kun pelaajat osuvat vähintään neljään bonuksen hajallaan olevaan symboliin yhdessä rumpusekvenssissä.

Pelaajien saamien ilmaiskierrosten määrä riippuu laskeutuneiden hajotussymbolien määrästä. Laukaisevien symbolien enimmäismäärä on kuusi, mikä antaa kaksitoista ilmaiskierrosta. Kun bonusominaisuus on aktiivinen, kaksi ylimääräisiä bonussirpaleita laskeutunut antaa kaksi ylimääräistä ilmaiskierrosta. Lisäksi pelin Expjaed Ways -tila on aktiivinen täällä, kun taas pelaajat voivat myös hyödyntää sen Win Multiplier -ominaisuutta, joka tuo mahtavia voittokertoimia, kun villit symbolit osuvat rulliin rumpusekvenssien aikana.

Suomi Suomi