Slot-arvostelu Demo Play -palvelulla on LIVE!
31. lokakuuta 2020

Microgaming, yksi johtavista kolikkopelien kehittäjistä, on ilmoittanut tärkeästä sopimuksesta pienemmän mutta erittäin suositun studion Big Time Gaming (BTG) kanssa. Kaupan yksityiskohtien mukaan Microgaming voi käyttää yhtiön omaa Megaways-mekaanikkoa useissa tulevissa julkaisuissaan.

Jännittäviä uutisia kolikkopelien faneille

Viime vuosina Microgaming on tehnyt paljon pelivalikoiman monipuolistamiseksi. Yhtiö on tehnyt yhteistyötä lukuisten pienempien studioiden kanssa, jotka suostuivat työskentelemään yksinomaan Microgaming-tuotemerkillä. Nämä kumppanuudet ovat tuottaneet virran uusista ja jännittävistä peleistä, joissa on huippuluokan grafiikka ja mielenkiintoisia, usein ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Viimeisin sopimus BTG: n kanssa antaa Microgamingille vielä enemmän tilaa innovaatioille. Big Time Gamingin Megaways oli eräänlainen vallankumous online-pelaamisen maailmassa, mikä avasi uusia mahdollisuuksia luoda pelejä, joilla on valtava voittopotentiaali.

Pelaajat ja operaattorit ovat pitäneet koko konseptia tervetulleena asettamalla BTG: n kartalle. Joten Megaways-lisenssin hankkiminen on luonnollinen seuraava askel Microgamingille, jolloin yritys voi jatkaa pelaajien haluamien pelien rakentamista.

Ensimmäiset otsikot tulevat vuonna 2021

PR: n mukaan ensimmäisen Megawaysiin sijoittuvan kolikkopelin pitäisi tulla vuoden 2021 alussa. Kyseessä on Shamrock Holmes. Vaikka kolikkopeliä vielä kehitetään, näyttää siltä, ​​että pelissä on kuusi kiekkoa, jopa 117 649 Megawaya yksittäisillä kierroksilla, ja suurin voitto 28 000 kertaa panos. Bonusominaisuuden mukana tulee tuttu kerroin, joka kasvaa jokaisen voiton yhteydessä.

Molemmat yritykset ovat erittäin innoissaan yhteistyön tulevaisuuden näkymistä. Microgamingille tämä kumppanuus tarjoaa heille vielä enemmän työkaluja luoda jännittäviä ja kiinnostavia paikkoja, joita nykypäivän pelaajat haluavat ja odottavat. Big Time Gamingille tämä sopimus on merkittävä askel heidän pyrkimyksissään tuoda Megaways-vallankumous joukkoon.

Suomi Suomi