Slot-arvostelu Demo Play -palvelulla on LIVE!
30. huhtikuuta 2019

Yggdrasilin Joker Millions -pelissä voitettu 3,1 miljoonan euron jättipotti

Onnekas Betsson pelaaja nappasi massiivisen, elämää muuttavan jättipotin voiton 3,1 miljoonaa euroa yhdellä suosituimmista Yggdrasil Gaming peliautomaatit, Joker Millions . Tämän salaperäisen voittajan tiedämme, että hän sijoittikin peliin vain 1,25 euroa, ennen kuin peli itse hymyili kasvoillaan, kun hän näki näytöllä lopullisen palkintonsa. Tämän vuoksi tällä onnekkaalla pelaajalla oli enemmän vietettävää pääsiäistä, kun hänestä tuli rikkaampi noin 3,1 eurolla.

Tämä uutinen tuli useita kuukausia sen jälkeen, kun toinen onnekas pelaaja pyysi hämmästyttävää 7,8 miljoonan euron jättipotti myös Joker Millions -kolikkopelissä. Yggdrasil Gamingin toimipisteet sijaitsevat eri puolilla maailmaa, kuten Puolassa, Gibraltarissa, Maltalla ja Ruotsissa. Yggdrasil Gamingilla on yksi rikkaimmista kolikkokirjastoista, jotka ovat täynnä erilaisia ​​progressiivisia jackpot-pelejä. Näiden antelevien jättipottien ansiosta Yggdrasilin Joker Millions tekee ehdottomasti otsikoita.

Joker Millions: Pelaajien palkitseminen jättimäisillä voitoilla

Yggdrasil Gaming julkaisi megapopulaarisen Joker Millions -pelinsä jo vuonna 2015. Pian julkaisunsa jälkeen peli houkutteli massiivisen pelaajapohjan antelias progressiivisen jättipotinsa ansiosta. Pelaamisen lisäksi peli on myös hieno renderöity, täynnä klassisia, retro-tunnelmia, tehokkaita bonusominaisuuksia sekä erittäin intuitiivinen pelimekanismi. Siksi peli sai tarpeeksi pian valtavan suosion ja vahvisti itsensä yhdeksi suosituimmista Yggdrasilin peliautomaateista.

Joker Millions on täynnä 5 kiekkoa ja 25 voittolinjaa, joissa on erilaisia ​​bonusominaisuuksia anteliaampien voittojen saamiseksi. On mielenkiintoinen Freeze- ja Respin-bonustila, joka voidaan laukaista peruspelin aikana. Käynnistyksen jälkeen kaikki voittavien kombojen voittavat symbolit lukitaan paikoilleen ja palkitaan pelaajille hengähdyksiä, jotka jatkuvat, kunnes jäädytetyt symbolit lähtevät rullilta. Joker Millions -korttipaikka on myös täynnä palkitsevaa kerroinominaisuutta, joka tarjoaa voittokerroin jopa 5x pelaajien panoksen arvosta.

Luonnollisesti pelin suurin vetovoima on sen Jättipotti Spin -tila, jonka pelaajat laukaisevat heti, kun he laskeutuvat viisi joker-symbolia mihin tahansa sijaintiin rullilla. Pelaajat saavat heti viisi bonusvoitoa, joiden arvo on enintään 2500 kolikkoa. Pelin progressiivinen jättipotti alkaa yleensä 100 000 eurosta ja saavuttaa 3 miljoonan euron rajan.

Yggdrasilin toimitusjohtaja Fredrik Elmqvist sanoi:

"On vielä hämmästyttävää, että saamme jälleen valtavan jättipotin pudotuksen, ja olen iloinen siitä, että pystymme palkitsemaan uskolliset Yggdrasil-kolikkopelaajat jättimäisillä palkinnoilla. Tämä on todellinen pääsiäisherkku, ja olemme iloisia siitä, että se tapahtui Betssonin sivustolla, joka on yksi pisimmistä kumppaneistamme. ''

Betssonin pelipäällikkö Karolina Majewska sanoi:

"Olemme iloisia nähdessämme, että yksi pelaajistamme voittaa valtavan summan rahaa. Tämä osoittaa korkealaatuisten progressiivisten jättipottien, kuten Yggdrasilin Joker Millions, voiman ja heidän luomansa jännityksen. Haluan esittää valtavat onnitteluni Betssonin kaikkien voittajille. "

Katso onnen osuma videon alla:

Suomi Suomi